Banyolar için Mobilya Seçimi ve Dekorasyon Fikirleri

Banyolar için Dekorasyon Fikirleri

Banyo dekorasyonunuz için ürün önerilerine geçmeden önce birkaç dekorasyon fikrinden bahsedelim. Banyo dekorasyonunda nelere dikkat etmelisiniz? Nasıl ürünler tercih etmelisiniz?, bu soruları cevaplayalım.

  • Banyo dekorasyonu tabii ki ilk olarak banyo büyüklüğüne bağlıdır. Mobilya seçimini ilk olarak banyonuzun büyüklüğüne göre yapmanız gerekir. Daha küçük banyolar için size yerden kazandıracak, eşyalarınızı toplamanıza yardımcı olacak, düzenleyici ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Düzenleyici işleve sahip olan kutular, raf sistemleri ve askılar ile banyoda küçük ve dar alanları da değerlendirebilirsiniz. Böylece banyodaki alanınız küçük bile olsa eşyalarınızın sığmasını sağlayabilirsiniz.
  • Banyonuzda dekoratif bir öge olarak ve düzenleyici olarak hasır sepet, kutulara bir şans verebilirsiniz. Kirli sepeti, organizer ya da makyaj kutusu olarak hasır sepetleri tercih edebilirsiniz. Hasır Sepet Modelleri ve Sepetlerle Dekorasyon Önerileri yazımızdan, dekorasyonla ilgili farklı ipuçları da yakalayabilirsiniz!
  • Yine küçük banyolarda geniş ve büyük aynalar kullanarak odada bir illüzyon yaratabilirsiniz. Aynalar sayesinde banyo daha iç açıcı ve geniş görünür. Ayrıca aynalar, ortama farklı bir hava da katar! Aynalarla ilgili daha ayrıntılı bilgi için Ev Dekorasyonunuz İçin Ayna Çeşitleri yazımıza mutlaka göz atın!
  • Açık renk, odayı daha temiz ve geniş gösterir. Özellikle küçük banyolar için beyaz rengi tercih edebilirsiniz. Böylece hem dekorasyonunuz çok şık görünür hem de banyonun küçüklüğü gizlenir.
  • Banyolarda kullanacağınız mobilyaların seçimi de önemlidir. Genel olarak su tutmayan, nemli ortamlara dayanıklı malzemelerden üretilen ürünleri tercih etmeniz gerekir. Bunun yanı sıra tabii ki kendi tarzınızla banyonuzu tarzının örtüşmesi önemlidir. Şimdi gelin, ayrıntılarıyla banyolar için mobilya seçimi nasıl olur, birlikte inceleyelim!

Banyonuz için tercih edeceğiniz tüm ürünleri ÇiçekSepeti’nin geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz! Uygun fiyatlı ürünler, farklı ödeme seçenekleri ve binlerce alternatif ÇiçekSepeti’nde!

Banyolar için Mobilya Seçimi

Estetik Mobilyaları Tercih Edin

Banyolar için mobilya
Banyolar için Mobilya Seçimi

Evin her odasında olduğu gibi banyolarda da estetik önemlidir. Banyolarda kullanacağınız estetik mobilyalar, banyonuzun daha şık görünmesini sağlar. Bu tarz ürünleri seçerken sadece şıklığa değil, işlevselliğe de odaklanmanız gerekir. İşlevselliği olan, banyoda eşyalarınızı düzenlemenizi sağlayacak ürünleri tercih edebilirsiniz. Böylece banyonuz hem ferah hem şık hem de estetik bir görünüm kazanır. Aynı zamanda bu banyo mobilyaları ile modernizmi de yansıtabilirsiniz. Çekmeceli mobilyalar, aynalar, askılar ile banyonuzda şık bir görüntü oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Modern Raflar ile Şıklığı Sağlayın

Banyo mobilyası seçimi
Banyo Dekorasyonu için Ürün Önerileri

Raflar da banyolara şıklık katan ürünlerdendir. Hem şık hem kullanışlı olan bu ürünler sayesinde banyoda yerden tasarruf edebilirsiniz. Banyo dolapları yerine tercih edebileceğiniz raflara havluları, kişisel bakım malzemelerini, aksesuarları yerleştirebilirsiniz. Raflar, banyonuzda farklı bir hava oluşmasını sağlayacağı gibi eşyalarınızı da toplar. Böylece gereksiz dağınıklıktan kurtulursunuz. Eşyalarınızı muhafaza eden ve dekoratif ürünlerle süsleyebileceğiniz rafları tercih ederek siz de modern bir banyo görüntüsüne kavuşabilirsiniz!

Dekoratif Aksesuarlar ile Detayları Tamamlayın

Banyolara mobilya
Banyolar için Mobilya Seçimi

Aynalar, bir odayı güzelleştirmenin en iyi yollarından biridir. Odaya derinlik katmak, odanın havasının değiştirmek ve odayı modernleştirmek için ayna modelleri sık sık tercih ediliyor diyebiliriz. Hem boy aynaları hem duvar aynaları hem de makyaj aynaları banyonuzda kullanabileceğiniz türde aynalardır. Evinizde ve banyonuzda fark yaratmak için siz de aynaları tercih edebilirsiniz. Ayrıca aynalar, banyoya derinlik katmanızı da sağlar. Böylece küçük banyolarda bile ferah bir ortam oluşmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle içe dönük aynalar ile istediğiniz geniş etkiyi kolayca yaratabilirsiniz! Ayrıca gerçek ve yapay çiçekleri, askılıkları ve merdiven gibi ögeleri de banyoda dekoratif olarak kullanabilirsiniz.

Ekstra Alanlar Oluşturup Konforu Sağlayın

Banyolar için mobilya
Banyolar için En Şık Dekorasyon Ürünleri

Kutular, sepetler, ekstra raflar… Tüm bu ekstra aksesuarları kullanarak banyoda farklı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında şık bir sepet gibi görünen ürünü, banyo dağınıklığını toplamak için kullanabilirsiniz. Düzen ve organizasyon anlamında size yardımcı olan bu ürünler aynı zamanda uyumlu seçilmelidir. Böylece gözünüzü yormaz ve odada dağınık bir his oluşturmaz. Mobilyalarınızı seçerken bütünlüğü koruduğunuzda eşsiz bir uyum yakalamış olursunuz. Böylece yorucu bir dağınıklıktan kurtulmuş olursunuz.